طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد

بیشترین علت تصادفات فوتی پایتخت چیست؟

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۴۴ درصد از تصادفات فوتی پایتخت به عدم توجه به جلو مرتبط می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۴ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 13
کد خبر: ۲۶۸۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ به موضوع حواس‌پرتی رانندگان به دلایل مختلف پرداخت.

 

وی در خصوص عوامل اصلی حواس‌پرتی رانندگان در حین رانندگی گفت: رانندگی کاری پر خطر همراه با ریسک می‌باشد بنابراین در هنگام رانندگی باید با تمام تمرکز رانندگی کرده و انواع حواس‌پرتی را نیز بشناسیم.

 

شریفی ادامه داد: استفاده از تلفن همراه، خوردن و آشامیدن هنگام رانندگی و… از اصلی‌ترین عوامل حواس‌پرتی رانندگان بوده اما تلفن همراه به تنهایی عامل حواس‌پرتی رانندگان نمی‌باشد.

 

وی در ادامه افزود: فاصله قانونی با ماشین جلویی در ترافیک به معنای حفظ فاصله‌ای ایمن و مناسب با خودرو پیش رو است تا در صورت بروز هرگونه اتفاق ناگهانی، فرصت کافی برای واکنش و جلوگیری از تصادف وجود داشته باشد. لیکن رعایت فاصله طولی نیازمند تمرکز راننده به جلو و آئینه‌ها می‌باشد هرچه راننده مشغله ذهنی و یا سرگرم کارهایی باشد که حواس او را از رانندگی منحرف کند قطعاً نمی‌توان انتظار پیش گیری از تصادف را داشت.

 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: ۴۴ درصد از تصادفات فوتی پایتخت ناشی از عدم توجه به جلوی راکبین موتورسیکلت و رانندگان خودروها در ۹ ماهه سال جاری بوده است.

 

سرهنگ شریفی در پایان بیان داشت: ازجمله مواردی که باعث حواس‌پرتی رانندگان می‌شود استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، خوردن و آشامیدن، استعمال دخانیات، نگاه کردن به اطراف (نگاه و توجه به تبلیغات تجاری)، صحبت با سرنشینان و… می‌باشد که در این بین استفاده از تلفن همراه بالاترین علت درگیری ذهنی، دیداری و شنیداری را به خود اختصاص داده است.

 

وی ادامه داد: به طوری که در جدول تخلفات رانندگی برای کسانی که در حین رانندگی با سرعت بالای ۶۰ کیلومتر در حال حرکت هستند و هم زمان از تلفن همراه استفاده می‌کنند مبلغی معادل ۴۰۰ هزار تومان جریمه به همراه درجه ۳ نمره منفی برای رانندگان خودروهای شخصی و ۵ نمره هم برای رانندگان حمل و نقل عمومی در نظر گرفته شده است. چنانچه سرعت وسیله نقلیه کمتر از ۶۰ کیلومتر باشد صرفاً مبلغ ۱۰۰ هزار تومان جریمه برای متخلف اعمال خواهد شد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار